Rage Room е начин да развихрите всичките си вътрешни емоции, да отприщите всички негативни и стрес, които са Ви завладели, изкарвайки отрицателната енергия навън.

В най-голямата стая на гнева в България ще чупите предмети от всякакъв тип: техника, домакинска посуда, офис материали, мебели и още, и още. Удряйте, докато всичко не стане на малки парчета. Удряйте, докато не усетите порив да крещите и изпуснете парата.

Rage Room се препоръчва в ситуации, в които само благоразумието Ви спира да направите погром около себе си. Елате при нас, ако усещате, че сте на прага на бърнаут в работата или в личен план.

Нашият екип ще Ви помогне не просто, предоставяйки помещение за чупене, а с възможност за консултации с професионалисти в областта на психологията, които ще Ви насочат към механизми за справяне с проблемите.

Rage Room е и за всички, които просто искат да се забавляват по един нов и нетрадиционен начин, вкарвайки адреналин в ежедневието си.

Посещението в стаята е страхотен вариант за тиймбилдинг, като можем да устроим състезания, екипни занимания и върхово преживяване за всички колеги.

Мерки за безопасност

За максимална безопасност в Rage Room получавате защитно облекло: гащеризон, ръкавици, шлем. От Ваша страна за изисква да бъдете със затворени обувки и блузи. При влизане в стаята всеки трябва да подпише декларация за това, че е запознат със спецификите на дейността и обезопасяването му.

ЕКСТРИ

Фото и видео

По заявка можем да осигурим фото и видео заснемане на Вашето преживяване в rage Room. В стаята има достъп до интернет, като може Ваш близък зад специален параван да направи клипове и кадри. Снимайте се и се разпишете се на нашата стена и споделете в социалните мрежи Вашето преживяване

Музика

Пишете ни каква музика предпочитате или споделете с нас Ваш плейлист, който да звучи по време на преживяването в Rage Room.

Консултация със специалист

При резервиране на час онлайн отбележете дали желаете виртуална среща с наш консултант психолог, с когото подробно ще можете да споделите причините за Вашия натрупан гняв и как Rage Room въздейства върху него.

И още…

Да изпием по кафе, чай, вода, бира и да поговорим за нещата от живота.

11